Antena Căutare

Reteta zilei: spanac cu sos de smantana

Spanacul este unul din cele mai sanatoase alimente naturale: plin de fier si de alti nutrienti obligatorii pentru organism. Poate fi consumat si crud, in special in salate sau in sandvisuri, insa deobicei este preparat termic.

Ingrediente (doua portii):

300 grame spanac;

o lingura ulei masline;

o lingurita unt;

Articolul continuă după reclamă

o lingurita zeama lamaie;

4 linguri smantana lichida;

doua linguri parmezan ras;

Preparare:

Se spala bine frunzele de spanac, apoi se adauga intr-o tigaie lingura de ulei de masline, lingurita de unt si se asteapta putin pana cand untul se topeste - totul la foc mediu. Se adauga apoi spanacul in tigaie si se amesteca bine, impreuna si cu zeama de lamaie.

Dupa un minut se toarna smantana si se amesteca iar - spanacul scade foarte mult in timpul prepararii termice. Se inchide apoi focul, se presara parmezanul, se pune un capac peste tigaie si se lasa asa timp de un minut.

Pofta buna!

Foto: evernewrecipes.com

Ia-ti examenele cu cap si fara stres!... Taberele pentru copii - motiv de stres pentru parinti?...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego Sambata, 21.12.2024, 14:53
NBA Christmas Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x