Ingrediente pentru rețeta Tarta cu ardei copti, sunca si branza:
- 200g aluat de foitaj;
- 3 linguri pasta de rosii uscate la soare (sau cateva rosii uscate, mixate intr-un robot, cu o lingura ulei de masline);
- 4 felii de sunca;
- 125g bilute de mozzarella, scurse de apa si rupte in bucati;
- 50g de ardei copti din borcan, taiati fasii;
- 25g de masline negre, fara samburi, taiate in jumatate;
- 1 praf de oregano uscat;
- 1 mana frunze de rucola.
Mod de preparare Tarta cu ardei copti, sunca si branza:
1. Se incalzeste cuptorul la 220º C/gaz 7. Se desfasoara aluatul si se asaza intr-o tava de copt, pastrand o margine de 1cm. Se inteapa cu o furculita si se unge cu pasta de rosii uscate. Se da la cuptor 12-15 minute.
2. Se apasa aluatul care s-a umflat, cu exceptia celui de pe margine, apoi se asaza deasupra sunca, branza, ardeii si maslinele. Se presara cu oregano si se mai da la cuptor 10-12 minute pana cand aluatul devine rumen si crocant. Se presara cu frunze de rucola si se serveste.
Poftă bună!
FOTO: goodfood.ro
Autismul poate fi detectat inca de la varsta de sase luni... VIDEO! Rochia de mireasa cu 7.000 de perle, de la Romexpo...