Căutare Live

Tinerii cred ca imbatranesc cand implinesc 54 de ani

Conform tinerilor generatii, batranetea incepe odata cu oamenii care ating pragul de 54 de ani. De ce cred asta? Afla mai jos!

Tineretea se sfarseste atunci cand persoanele implinesc 32 de ani, spun cei cu varsta sub 25 de ani.

Rezultatele unui sondaj realizat pe 2.200 de tineri arata ca britanicii cred ca senectutea incepe de la varsta de 59 de ani, in timp ce tineretea se incheie la 41 de ani.

Deloc surprinzator, studiul a mai aratat ca oamenii mai trecuti prin viata cred ca tineretea se sfarseste abia la 52 de ani, iar batranete survine la onorabila varsta de 68 de ani.

Statisticile demonstreaza ca aceasta atitudine negativa a tinerilor britanici vizavi de procesul de imbatranire este cauzata de raportul tineri-batrani din statul englez.

Sursa: Daily Mail

Povestea unei fete de 14 ani, care a devenit cheala inca de la varsta de 2 ani... FOTO! "Ann Summers" - lenjeria intima reprezentata de un model supraponderal...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri