1. Alege carnea potrivita pentru tine!
Desi tuturor le place la gratar, nu toti au aceleasi preferinte in materie de carne. Alege un sortiment gustos, dar care sa nu aiba foarte multe calorii si nici sa nu fie foarte periculos pentru organism
2. Alege paine naturala!
Uita-te pe eticheta painii pe care o cumperi si ai grija sa contina cat mai multe ingrediente naturale. Daca ai timp s indemanare, poti face chiar tu paine acasa. Asa vei fi convins ca nu contine substante periculoase.
3. Atentie la condimente!
Ketch-up-ul natural contine licopren, care este recunoscut pentru proprietatile sale anticancerigene. Uita-te pe eticheta produselor si alege-l pe cel care are cea mai putina fructoza in compozitie. Mustarul nu are calorii si actioneaza impotriva inflamatiilor.
4. Fii atent la temperatura de prajire a alimentelor!
Alimentele de pe gratar sunt gata la temperaturi diferite. Astfel, pestele se frige la o temperatura mai mica decat carnea de pui, de vita sau de porc.
5. Mananca legume!
Daca ai iesit la gratar nu inseamna ca trebuie sa mananci doar carne. Poti folosi legume ca ardeiul. Rosiile, ciupercile sau ceapa pentru a face frigarui pe care apoi sa le pui pe gratar.
foto: huffingtonpost.com
Cum sa scapi de dezordinea din casa... Demi Lovato, in studio cu Chord Overstreet!...