Căutare Live

VIDEO! Intact Media Academy si-a deschis portile

Intact Media Academy si-a deschis portile pentru cea de-a treia promotie de studenti. Cei care s-au inscris la cursuri si-au cunoscut profesorii si au participat deja la primul curs. Viitorii prezentatori, reporteri, editori de imagine si cameramani au trei luni la dispozitie ca sa invete tot, de la cei mai buni.

Entuziasta si increzatoare. Asa a inceput cursurile cea de-a treia generatie Intact Media Academy. Urmeaza trei luni in care elevii vor invata ce inseamna munca in televiziune. Este locul unde cei mai buni profesionisti din mass-media pregatesc o noua generatie de jurnalisti.

Tinerii din prima serie de cursuri si-au gasit deja un job in cadrul grupului, iar altii sunt in curs de recrutare. Peste trei luni, cursantii de acum vor fi gata sa demonstreze ca sunt pregatiti sa lucreze in televiziune.

Afla cum poti scapa de practicile de infrumusetare dureroase!... S-a descoperit formula secreta care amana incaruntirea...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri