VIDEO! Vezi cum arata un restaurant de ultima generatie!

Clientul nostru, stapanul nostru. Asta pare sa fie deviza unui cuplu din Atlanta care si-a construit un restaurant. Proprietarii au pus pe fiecare masa cate un iPad, de la care clientii pot da comanda sau pot chiar sa schimbe muzica, totul dupa bunul plac.

Proprietarii unui restaurant au simtit ca i-ar putea ajuta pe consumatori si pe cei care le viziteaza restaurantul daca pun iPad-uri pe fiecare masa. Astfel, fiecare poate sa-si comande mancarea, bautura, sa cheme valetul doar apasand un buton, fara sa fie nevoie sa astepte pe cineva.

Si chiar nu s-au inselat. Clientii sunt incantati ca in sfarsit pot petrece o seara in care totul se intampla in functie de programul lor.

Pentru a pune in practica ideea revolutionara, proprietarii au fost ajutati de un programator de la Apple, care s-a asigurat ca aparatura de ultima generatie va indeplini toate dorintele clientilor, oferindu-le in acelasi timp un alt mod de a experimenta mancatul in oras.

Si cum afacerea merge bine, proprietarii planuiesc sa-si deschida un al doilea restaurant, ale carui vedete vor fi siguranta iPad-urile.Ultimele știri