Vrei să ai o garderobă mereu la modă, dar cu bani puțini? Vezi care este soluția!

 

Vedetele sunt tot timpul în pas cu moda și cheltuie foarte mulți bani pe o garderobă impecabilă! Iată cum poți avea o garderobă la modă cu bani puțini:

Unele articole vestimentare nu se demodează niciodată, de aceea ele ar trebui să fie prezente în fiecare garderobă. Practic, le cumperi, iar apoi le poți purta mai multe sezoane la rând, fără să îţi faci griji că nu ţii pasul cu moda.

O idee bună, pentru a rămâne în pas cu moda, este să cumperi haine second-hand. Chiar dacă au fost purtate înainte, ulterior au fost tratate chimic şi curăţate pentru a fi puse la vânzare, iar, dacă vrei, le mai poţi spăla o dată înainte de purtare. Vezi mai multe oferte cu haine noi și second-hand pe Lajumate.ro.

Din garderoba femeilor nu trebuie să lipsească ţinutele pentru ocazii speciale, în general fuste, rochii şi bluze elegante  sau costume şi pantofi, aşa cum se întâmplă în cazul bărbaţilor.

Cele mai multe haine din garderobă aparțin probabil stilului casual. Acesta este foarte versatil, oferindu-ţi libertatea de a combina diverse piese şi texturi, în look-ul de zi cu zi. Tricourile, jeanşii, teneşii şi jachetele sunt elementele care nu trebuie să îți lipsească.  

                  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe