Fie că ai rămas în pană de idei şi nu mai ştii ce să găteşti, fie că îţi doreşti să încerci ceva nou, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi recomandă să găteşti aripioare ungureşti.
Ingrediente:
- Aripioare de pui
- Ghimbir
- Miere
- Usturoi
- Cartofi albi
- Ceapă roşie
- Ouă
- Caşcaval
- Boia afumată
Mod de preparare:
Aripioarele de pui se opăresc în apă clocotită cu sare şi zahăr, după care se lasă la răcit.
Se condimentează cu ghimbir, usturoi, sare, piper, miere, apoi se dau la cuptor la foc iute timp de 40 de minute.
Cartofii se fierb în coajă, se taie felii şi se trag la tigaie cu ceapă roşie.
După ce se rumenesc se adaugă un ou, caşcavalul tăiat sub formă de cubuleţe şi boiaua afumată.