Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Delicatese raw-vegane pentru masa de Revelion. Cum poți face un cozonac fără să-l coci

Meniul de Revelion poate fi şi raw-vegan. Diferenţa dintre preparatul vegan şi cel raw constă în faptul că cel de-al doilea nu este gătit prin preparare termică. Foarte interesant este faptul că poţi să găteşti salata boeuf fără să fierbi legumele şi cozonac fără să-l coci.

Asta da provocare! Să faci un cozonac pe care nu trebuie să îl laşi la dospit ore întregi şi nici să îl pui în cuptor.

Toate preparatele româneşti pot fi făcute şi în varianta vegană şi în varianta raw.

Atenţie totuşi, chiar şi produsele vegane sau raw-vegane trebuie consumate cu moderaţie. O gustare fără carne sau nepreparată termic, nu înseamnă o masă fără calorii.

Recomandari