Antena Căutare

Delicatese raw-vegane pentru masa de Revelion. Cum poți face un cozonac fără să-l coci

Meniul de Revelion poate fi şi raw-vegan. Diferenţa dintre preparatul vegan şi cel raw constă în faptul că cel de-al doilea nu este gătit prin preparare termică. Foarte interesant este faptul că poţi să găteşti salata boeuf fără să fierbi legumele şi cozonac fără să-l coci.

Asta da provocare! Să faci un cozonac pe care nu trebuie să îl laşi la dospit ore întregi şi nici să îl pui în cuptor.

Toate preparatele româneşti pot fi făcute şi în varianta vegană şi în varianta raw.

Atenţie totuşi, chiar şi produsele vegane sau raw-vegane trebuie consumate cu moderaţie. O gustare fără carne sau nepreparată termic, nu înseamnă o masă fără calorii.

Cum alegi vinul pentru masa de sărbători? Alb pentru aperitiv, roze pentru sarmale...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego Sambata, 21.12.2024, 14:53
NBA Christmas Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x