Ingrediente pentru reteta Briose cu stafide si banane:
125g de faina integrala
125g de faina alba
1 lingurita praf de copt
100g de zahar brun
3 banane coapte
2 oua
100ml ulei de floarea-soarelui
1 mana de stafide
1 mana de seminte de in
1 mana de seminte de floarea-soarelui
Mod de preparare pentru reteta Briose cu stafide si banane:
• 1. Cuptorul se incinge la 180° C. Intr-un bol se amesteca faina albasi cea integrala cu praful de copt. Se adauga zaharul, stafidele si semintele (pastrand cateva si pentru decorare), ouale, uleiul si bananele pasate.
• 2. Se amesteca totul cu o lingura, pana se obtine o compozitie omogena.
• 3. Cu o lingura, compozitia se toarna egal in cele 12 forme ale tavii de briose. Deasupra fiecareia se presara cateva seminte de in si de floarea-soarelui. Se da la cuptor timp de 30 de minute, pana ce briosele sunt aurii.
Pofta buna!
Citeste si Good Food!
Reteta: Supa cu pui fript... Desert inedit: Reteta Tort de ciocolata si ceai Earl Grey...