Ingrediente pentru Reteta Fursecuri de Craciun:
1 pachet de unt
jumatate pahar cu zahar pudra
2 galbenusuri de ou
2 linguri de smantana
3 pahare de faina
1 plic zahar vanilat
esenta de vanilie
Mod de preparare pentru reteta Fursecuri de Craciun:
1. Se amesteca faina, zaharul pudra si zaharul vanilat. Se adauga untul moale taiat cubulete, galbenusurile de ou si smantana. Se amesteca bine cu mixerul, pana ce aluatul incepe sa se intareasca.
2. Se da aluatul la frigide o jumatate de ora.
3. Scoateti aluatul din frigider si intindeti o foaie goasa de 3-5 mm si apoi taiati aluatul cu forme diverse.
4. Se pun fursecurile in tava, acoperita mai intai cu o hartie de copt.
5. Se coc la foc potrivit cam 15 minute.
Pofta buna!
Citeste mai multe retete interesante pe Good Food!
Reteta speciala: Babic buzoian... Reteta de Craciun: Curcan la cuptor cu sofran...