Pastele sunt întotdeauna o idee bună, aşa că dacă nu mai ştii ce să găteşti optează pentru un astfel de preparat. Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi recomandă paste creţe răsfăţate, cu busuioc şi brânză telemea.
Ingrediente:
- Paste creţe
- Unt
- Busuioc
- Ouă
- Smântână
- Ceapă roşie
- Brânză telemea
- Caşcaval
Mod de preparare:
Ceapa tocată mărunt se căleşte, după care se adaugă ouăle, smântână şi brânză telemea, obţinându-se omleta.
Se lasă la temperat şi se toacă fâşii subţiri. Se fierb pastele, se adaugă untul şi busuiocul, după care omleta mărunţită.
Se serveşte cu caşcaval mărunţit sau parmezan.
Alintă-ţi papilele! Găteşte file dulce acrişor, un preparat DEMENŢIAL cu ghimbir şi smochine... Ai chef să încerci ceva nou!? Răsfaţă-te cu aripioare ungureşti, un preparat atât de gustos că-ţi lingi degetele de plăc...