Antena Căutare

Piept de pui crispy exact ca la restaurant. Rețeta care se pregătește în 30 de minute

Nimic nu este mai delicios decat o portie de piept de pui crispy, insa nu putem merge de fiecare data la restaurant cand avem pofta de acest fel de mancare. Alternativa este sa o preparam acasa, cu ingrediente cat mai proaspete.

Nimic nu este mai delicios decât o porție de piept de pui crispy, însă nu putem merge de fiecare dată la restaurant când avem poftă de acest fel de mâncare. Alternativa este să o preparăm acasă, cu ingrediente cât mai proaspete.

Ingrediente:

piept de pui curăţat şi tăiat fâşii

1 cană fulgi de porumb

Articolul continuă după reclamă

2 ouă

2 linguri lapte

1-2 linguri ulei vegetal

100g făină

sare, piper, alte condimente

Cum se prepară pieptul de pui crispy:

Se mărunțesc fulgii de porumb. Cu cât sunt mai mărunţi fulgii, cu atât se lipesc mai bine de pui.

Bate cu un tel într-o farfurie adânca ouăle cu 2 linguri de lapte, sarea, piperul şi condimentele. Într-o farfurie întinsă, pune vreo 100 grame făină.

Trece bucăţile de pui prin făină, apoi prin oul condimentat şi într-un final prin fulgii de porumb.

Încălzeşte cuptorul la 200 grade Celsius, aşază puiul pe o tavă peste care ai pus o hârtie de copt unsă cu puţin ulei pune-le în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, cam 15-20 minute.

Acum îți poți invita pietenii la tine acasă la o porție de piept de pui crispy!

Tiramisu fără cafea. Vei adora această variantă!...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Revelionul cel neBUN 2025! Duelul Starurilor. Zdob și Zdub vs. Delia
Revelionul cel neBUN 2025! Duelul Starurilor. Zdob și Zdub vs. Delia Miercuri, 01.01.2025, 00:30
Un 2025 de excepție! Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x