Ingrediente pentru rețeta Pui Lo Mein:
- 500g taitei lati;
- 1 piept de pui dezosat;
- 3 linguri de ulei de masline;
- sare;
- 1 morcov;
- 1 telina mica;
- 2 cepe verzi;
- 2 linguri sos de soia;
- 1 lingurita de zahar;
- 1 lingurita de otet;
- 1 lingura de ulei de susan.
Mod de preparare pentru rețeta Pui Lo Mein:
1. Fierbe taiteii conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa fierbere, adauga o lingura de ulei de masline pentru a nu se lipi.
2. Taie puiul in fasii subtiri si amesteca-l cu o lingura de ulei si putina sare.
3. Taie morcovii, telina si ceapa Julienne. Intr-un vas mic, amesteca sosul de soia, zaharul, otetul si uleiul de susan.
4. Pune la incins 2 linguri de ulei de masline intr-un wok. Adauga puiul si lasa-l sa se prajeasca pana cand devine auriu. Adauga morcovii, telina si ceapa verde si lasa-i pana se fragezesc. Toarna taiteii si amesteca bine. Dupa 1 minut, pune si sosul si mai lasa-l sa fiarba 2 minute.
5. Se serveste cald.
Poftă bună!
FOTO: annies-eats.com
Reteta: Pui la cuptor cu rozmarin... Reteta zilei: Pilaf cu ciuperci si lamaie...