Reţetă de spaghete cu pesto roșu și fructe de mare și bruschete în trei variante - Rețeta lui Chef Munti

Chef Munti, bucătarul de la Star Matinal, a pregătit o delicioasă combinație de paste cu pesto roșu și fructe de mare, dar și niște buschete asortate, rețetă pe care a denumit-o "Paste Pesto Rosso și Trio Bruschetta".

spaghete cu pesto roșu și fructe de mare și bruschete în trei variante

Chiar dacă rețeta conține multe ingrediente, se prepară foarte ușor și rapid, iar combinațiile folosite vor fi, cu siguranță, pe placul tuturor.

Ce ne trebuie pentru Rețeta de spaghete cu pesto roșu și fructe de mare și bruschete în trei variante:


  • Pentru Spaghete cu pesto roșu și fructe de mare:
  • 500 gr spaghetti
  • 200 gr migdale
  • ulei de măsline
  • peperoncino
  • sare și piper
  • 200 gr roșii seci
  • rozmarin
  • 100 gr usturoi
  • 200 gr creveți
  • 200 gr tentacule de calamari
  • Pentru Bruschete în trei variante:
  • felii de pâine
  • 2 vinete
  • cremă de brânză
  • somon afumat
  • mozzarella
  • roșii cherry
  • busuioc
  • prosciutto crudo
  • usturoi
  • ulei de măsline
  • oțet
  • sare și piper

Mod de preparare pentru Rețeta de spaghete cu pesto roșu și fructe de mare și bruschete în trei variante

Pesto roșu se prepară din roșiile seci împreună cu uleiul în care au stat, amestecate cu migdale ușor prăjite, rozmarin, ulei de măsline, usturoi, sare și piper. Totul se trece prin blender până rezultă o pastă groasă.

Pentru prepararea pastelor, pe lângă spaghetele cu pesto roșu se mai pregătesc niște creveți și tentacule de calamari, tarse la tigaie cu puțin usturoi. Spagetti se fierb și se asezonează cu pesto roșu, apoi se amestecă cu creveți și calamari.

Pentru prima variantă de bruschete se vor combina pe feliile de pâine prăjite și aromatizate, roșii cherry ușor trase la tigaie cu usturoi și busuioc, felii de mozzarella și frunze de busuioc.

Pentru a doua variantă se vor prepara niște vinete marinate. Vinetele se curăță, se taie cubulețe și se trag la tigaie în puțin ulei de măsline cu 1-2 căței de usturoi. Se asezonează cu sare, zahăr și piper și se sting cu puțin oțet. La vinetele marinate așezate pe feliile de pâine se văr adăuga și felii de prosciutto crudo.

Pentru a treia variantă se tartinează feliile de pâine cu cremă de brânză și se asaugă somon afumat.

Spor și poftă bună!

Citește și
colaj de imagini cu laurentiu reghecampf si anamaria prodan care il tine in brate pe bebeto
Cum s-ar împărți imperiul Prodan-Reghecampf și cine ar primi custodia lui Bebeto. Anamaria și Laurențiu divorțează în SUA
Cum s-ar împărți imperiul Prodan-Reghecampf și cine ar primi custodia lui Bebeto. Anamaria și Laurențiu divorțează în SUA
colaj de fotografii cu rapperita lizzo acoeprit de o plasa mov
Nu îi este rușine cu greutatea sa, dar nici să iasă fără lenjerie într-o rochie transparentă. Cum arată când se întoarce cu fața diva care a atras toate privirile
Nu îi este rușine cu greutatea sa, dar nici să iasă fără lenjerie într-o rochie transparentă. Cum arată când se întoarce cu fața diva care a atras toate privirile
Cleopatra Stratan, imbracata intr-o rochie albă
Cleopatra Stratan, tariful imens pe care îl cere pentru un concert de 35 de minute. Vedeta încasează bani frumoși
Cleopatra Stratan, tariful imens pe care îl cere pentru un concert de 35 de minute. Vedeta încasează bani frumoși
Mai multe articole
Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Parteneri
Hummus cu usturoi copt. Un preparat gustos și cremos
Dacă adori rețeta clasică de hummus, din bucătăria orientală, nu ezita să încerci și varianta de hummus cu usturoi copt. Este un preparat gustos, cu o textură cremoasă și aromă subtilă de usturoi.
Catine.ro
Ultimele știri