Ați rămas în pană de idei și nu mai știți ce să gătiți? Ei bine, Vlădutz vă propune să preparați crochete de pui pe pat de brânzeturi, o rețetă ușor de preparat și, mai ales gustoasă.
Ingrediente:
- Un kilogram de piept de pui tocat
- 200 ml de sos alb
- 200 g de zarzavat de supă
- 150 g de cremă de smântână
- 200 g de brânză telemea
- O legătură de ceapă verde
- 100 g de alune caju
- 200 g de rucola
- Pâine prăjită
- Pătrunjel verde
Mod de preparare:
Carnea de pui se fierbe în puțină apă, cu zarzavatul de supă, după care se adaugă în sosul alb și se lasă la răcit.
Între timp, se modelează crochetele, se dau prin făină, ou și pesmet și se prăjesc.
Brânzeturile se transformă într-o pastă și se adaugă alunele caju, pătrunjelul și ceapa verde!
Poftă bună!
Puteți urmări edițiile integrale ale emisiunii ”Neatza” cu Răzvan și Dani pe Antenaplay.ro!