Pentru că este vineri și cu toții suntem cu gândul la week-end, Vlădutz de la ”Neatza” vă propune să vă răsfățați papilele cu o prăjitură delicioasă de iarnă degrade. Este foarte ușor de preparat.
Ingrediente:
- 500 g de ciocolată amăruie
- 500 g de ciocolată cu lapte
- 10 ouă
- 20 de linguri de zahăr
- 20 de linguri de unt topit
- 6 linguri de cacao
- 6 linguri de făină
- Esență de rom
- 200 ml de frișcă lichidă
- Două linguri de cafea solubilă
- 700 g de zmeură
- 200 g de zahăr pudră
- Frunze de mentă
- 200 g de unt
Mod de preparare:
Din ouă, făină, unt, cacao, zahăr și ciocolata amăruie se prepară un blat care se lasă la răcit după ce este scos din cuptor.
Restul de ciocolată se topește cu frișca, se adaugă esența de rom, se spumează cu unt și se adaugă peste blat.
Ulterior se toarnă un strat de frișcă bătută, parfumată cu cafea, după care se adaugă zmeură, frunze de mentă și se pudrează cu zahăr.
Poftă bună!
Puteți urmări edițiile integrale ale emisiunii ”Neatza” cu Răzvan și Dani pe Antenaplay.ro!