Astăzi, Vlădutz de la ”Neatza” vă propune să vă răsfățați cu o rețetă delicioasă de fasole albă cu dulceață de iarnă.
Ingrediente:
- Un kilogram de fasole albă
- Doi morcovi
- Două cepe
- O țelină
- Două rădăcini de păstârnac
- Zece ardei capia copți
- Două legături de pătrunjel
- Rozmarin
- Busuioc
- Două linguri de pastă de ardei dulce
- Două linguri de pastă de roșii
- Foi de dafin
- 4-5 cartofi
- Ulei de măsline
Mod de preparare:
Fasolea se spală bine și se pune la fiert. La final, se strecoară.
Între timp, toate rădăcinoasele se taie sub formă de cubulețe și se călesc cu ceapa și ardeii capia. Când sunt aproape gata, se adaugă pasta de ardei și de roși.
Toată compoziția se amestecă cu fasolea, după care se fierbe la foc scăzut.
Din cartofi se prepară chiftele plate.
Se servește cu cârnăciori afumați.
Poftă bună!
Puteți urmări edițiile integrale ale emisiunii ”Neatza” cu Răzvan și Dani pe Antenaplay.ro!
Foto: Hepta.ro
VIDEO! Reacția uimitoare a oamenilor care gustă pentru prima oară un hamburger!... Chef Joseph Hadad a conceput un meniu de top, pentru o companie aeriană...