Dacă nu v-aţi făcut încă provizii pentru toamnă, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă recomandă să profitaţi din plin de bogăţia acestui sezon şi să preparaţi gogoşari, gogonele şi vinete.
Ingrediente necesare pentru gogoşari:
- Conopidă
- Frunze de ţelină
- Muştar boabe
- Piper boabe
- Foi de dafin
- Hrean
- Oţet
- Zahăr
- Miere
Mod de preparare: Amestecaţi doi litri de oţet cu trei litri de apă şi o jumătate de kilogram de zahăr. Adăugaţi 500 de grame de miere şi 5-6 linguri de sare.
Ingrediente necesare pentru gogonele:
- Castraveţi
- Morcovi
- Ţelină
- Conopidă
- Varză roşie şi albă
- Fasole verde păstăi
- Saramură
- Frunze de ţelină
- Hrean
- Usturoi
- Ardei iute
Ingrediente necesare pentru vinete:
- Morcovi
- Frunze de ţelină
- Varză roşie şi albă
- Ardei gras roşu
- Ardei iute
- Usturoi
- Sfeclă roşie
saramură
Aflaţi mai multe detalii despre modul de preparare, în clipul de mai sus!
Puteți urmări edițiile integrale ale emisiunii ”Neatza” cu Răzvan şi Dani pe Antenaplay.ro!