Încet, încet, toamna îşi intră în drepturi, însă dacă vrei să te bucuri din plin de bogăţia acesteia, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi recomandă să optezi pentru Ritzi- Bizi, o mâncare delicioasă.
Ai nevoie de:
- Muşchi file
- Orez
- Vinete
- Ardei capia
- Ardei gras
- Praz
- Parmezan
- Caşcaval
- Curcumă
- Mentă
- Unt
- Ulei de măsline
Mod de preparare:
Muşchiul file se condimentează, după care se rumeneşte uniform în tigaie şi se dă la cuptor, la 180 de grade, timp de o oră.
Între timp, ardeii capia se coc, iar restul de legume se taie în cubuleţe şi se călesc în unt şi ulei de măsline. Se adaugă orezul, se completează cu apă, iar la final, se presară parmezanul, caşcavalul, ardeii capia, curcuma şi frunzele de mentă.
Se serveşte cu felii foarte subţiri de friptură.
Puteți urmări edițiile integrale ale emisiunii ”Neatza” cu Răzvan şi Dani pe Antenaplay.ro!