Pe lângă delicioasa ruladă din mușchiuleț de vită, mai putem prepara și o garnitură de spanac, cu roșii cherry și baby morcovi multicolori, spre deliciul tuturor.
Ce ne trebuie pentru rețeta Ruladă din mușchiuleț de vită cu brânzeturi, nuci și rucola :
- 400 gr mușchiuleț de vită
- 200 gr baby morcovi
- nuci
- parmezan
- blue cheese
- rucola
- baby spanac
- roșii cherry
- piper mozaic
- unt
- smântână de gătit
- sare
Iată cum se prepară rețeta de Ruladă din mușchiuleț de vită cu brânzeturi, nuci și rucola!
Mușchiulețul de vită se asezonează cu sare și piper mozaic, proaspăt măcinat și se lasă la odihnit 20-30 de minute. Apoi se filetează transformându-l într-o foaie subțire, se umple cu brânzeturi, rucola și nuci și se rulează strâns. Mușchiulețul rulat se dă la cuptorul încălzit la temperatură mare, pentru 5 minute, apoi se va rumeni la tigaie cu puțin unt topit.
- Tot din bucătăria lui Chef Berry, mai puteți vedea și Rețeta Mușchiuleț de porc cu sos de chorizo și sos de baby spanac!
Din restul de brânză se poate prepara un sos delicios, cu puțină smântână lichidă, cu care se va glazura în timpul servirii rulada din mușchiuleț de porc.
Spanacul se blanșează și se trage la tigaie cu puțin unt și un cățel de usturoi, iar roșiile cherry se trag la tigaie în ulei de măsline cu puțin usturoi.
- Mai puteți opta și pentru Rețeta Mușchiuleț de porc la cuptor, învelit în bacon!
Baby morcovii se blanșează și se lasă la răcit, iar împreună cu spanacul și roșiile cherry vor reprezenta garnitura pentru mușchiulețul de porc.
Simplu și rapid de preparat, perfect pentru masa de prânz!