Un șorece curios, filmat în timp ce se plimba nestingherit pe rafturile unui supermarket din Capitală! În trecerea sa, nu a ocolit cutiile de brânză. VIDEO!

Un musafir nepoftit i-a tăiat pofta de cumpărături unui român care se afla într-un supermarket din București, mai exact la un magazin situat la intersecția Bulevardului Ferdinand cu Șoseaua Ritmului. 

Un musafir nepoftit i-a tăiat pofta de cumpărături unui român care se afla într-un supermarket din București, mai exact la un magazin situat la intersecția Bulevardului Ferdinand cu Șoseaua Ritmului.

Clientul se afla în fața raionului de lactate, când, printre cutiile de brânză topită, a observat un șoricel. Pentru a preveni și alți bucureșteni care frecventează supermarketul, românul a „imortalizat” traseul rozătoarei într-un clip video.

Deocamdată, reprezentanții lanțului de magazine nu au venit cu nicio explicație. Zilnic, magazinul menționat este frecventat de sute de bucureșteni care aleg să-și facă cumpărăturile în acel loc.

  • Ce riscăm dacă mâncăm alimente care au intrat în contact cu șoarecii

Nu este niciun secret că un număr mare de viruși și bacterii transimse de șoareci, șobolani și alte rozătoare te pot infecta și îmbolnăvi grav. De multe ori este suficient doar să respiri praf infestat cu urină pentru a contacta o boală serioasă, precum febra hemoragică cu sindrom renal. Consumul de alimente ce au intrat în contact cu fecalele sau urina șobolanilor prezintă și el riscuri majore, informează Centrul pentru Controlul și Prevenția Bolilor.

  • Bolile de care te care te poți îmbolnavi prin contactul cu rozătoare (direct sau prin alimente infestate)

- Febra hemoragică cu sindrom renal
O poți contacta prin simplă respirație a prafului infestat cu urină de șobolani sau șoareci sau prin contactul direct cu urina acestora.

- Leptospirosis

O poți contacta prin consumul de alimente sau apă ce au fost atinse de urină șoarecilor sau șobolanilor. Un alt mod prin care poți luă această boală este simplul contact dintre piele sau mucoasă și praf sau apa contaminate cu urină.

- Lymphocytic Chorio-meningitis (LCM)


O poți contacta prin simplă respirație a prafului contaminat cu urină sau prin contactul cu rozătoarele, urina sau fecalele acestora.

- Salmonela

Prin consumul de alimente sau de apa contaminate cu fecalele șobolanilor sau șoarecilor.

Sursă: Centrul pentru Controlul și Prevenția Bolilor, SUA, www.cdc.gov

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri