Căutare Live

Facebook Messenger a picat! Ce se întâmplă cu această aplicație

Milioane de utilizatori din toate colțurile lumii au întâmpinat probleme cu aplicația Facebook Messenger, scrie Daily Mail. 

Milioane de utilizatori din toate colțurile lumii au întâmpinat probleme cu aplicația Facebook Messenger, scrie Daily Mail.

Conform sursei citate, mai mulți internauți s-au plâns de probleme la trimiterea mesajelor ori la primirea acestora. De asemenea, alții n-au putut să se logheze.

Aceste probleme au fost semnalate de utilizatori din Marea Britanie, Europa, dar și din unele zone ale Americii de Sud și de pe coasta de Est.

Nu este pentru prima dată când Facebook Messenger are probleme. În urmă cu aproape zece zile, mai mulți utilizatori s-au plâns de probleme la conexiunea cu serverul rețelei sociale pentru a trimite sau primi mesaje. Au fost, însă, probleme și la autentificare și la primirea mesajelor.

Deocamdată, însă, nu se cunoaște care sunt cauzele acestor probleme, iar reprezentanții Facebook n-au oferit nicio declarație oficială.

Ce veste bună! YouTube a anunțat că elimină plata pentru acest conținut. Ce condiție vor trebui să suporte utilizatorii...
Parteneri
Obiceiuri pe care e recomandat să le ai în fiecare zi. Ce sfaturi oferă specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x