Căutare Live

(P) Garanția extinsă oferă protecția necesară pentru ca gadget-urile achiziționate să poată fi utilizate o perioadă lungă de timp

Traim intr-o societate in care utilizarea gadget-urilor este o normalitate cu toate ca in urma cu 15 – 20 de ani de zile nici macar nu indrazneam sa visam la asa ceva.

Garantia extinsa ofera protectia necesara pentru ca gadget-urile achizitionate sa poata fi utilizate pentru o perioada de timp cat mai lunga

Telefoane mobile inteligente, tablete, boxe portabile, aparate de ras sau becuri inteligente sunt doar cateva dintre gadget-urile care pot fi achizitionate in momentul de fata de pe piata gadget-urilor. Acestea au rolul de a simplifica sau de a imbunatati experienta traita in timpul desfasurarii anumitor activitati. Stima de sine pe care o ofera utilizarea celor mai performante gadget-uri este un alt motiv pentru care acestea sunt extrem de utilizate de catre oameni.

Achizitionarea dispozitivelor inteligente necesita realizarea unui efort financiar considerabil deoarece preturile la care sunt comercializate cele mai performante gadget-uri nu sunt deloc mici. Dimpotriva! Persoanele care doresc sa se bucure de utilizarea celui mai nou model de telefon mobil sau ceas inteligent trebuie sa scoata din buzunar o suma de bani considerabila. Pentru ca o astfel de achizitie sa fie eficienta din punct de vedere financiar este necesar ca obiectul achizitionat sa poata fi utilizat o perioada cat mai lunga de timp si eventual sa poata fi revandut. Ca o astfel de situatie sa aiba loc este necesar ca gadget-ul achizitionat sa aiba o perioada de garantie cat mai mare. Un numar din ce in ce mai mare de comercianti ofera posibilitatea de a putea achizitiona o garantie extinsa pentru obiectele achizitionate. Quickmobile este unul dintre magazinele care ofera aceasta posibilitatea. Prin achizitionarea unei garantii extinse clientii se vor bucura de urmatoarele avantaje:

  • In cazul in care se defecteaza obiectul care beneficiaza de garantie extinsa acesta va fi reparat in cel mult 5 zile lucratoare.
  • Diagnosticarea rapida a defectiunii. Pentru ca obiectul stricat sa poata fi reparat este necesara identificarea cauzei care a conduc la nefunctionarea obiectului. Aceasta operatiune se realizeaza in cel mult 24 de ore de la semnalarea problemei pentru ca produsul sa poata fi reparat in cel mult 5 zile lucratoare.
  • Produsele care beneficiaza de garantie extinsa au prioritate in momentul in care ajung in service pentru a putea fi reparate.
  • Clientii care detin obiecte care beneficiaza de serviciul garantie extinsa se bucura de call center dedicat. Ce presupune acest serviciu? Ca persoanele care detin obiecte care beneficiaza de serviciul garantie extinsa pot apela un numar dedicat acestui serviciu pentru care nu se va percepe supra taxa. In felul acesta se reduce timpul de asteptare in vederea intrarii in legatura telefonica cu un operator care sa ofere informatiile cerute.
  • Se asigura transport gratuit atat in momentul in care produsul este ridicat cat si in momentul in care acesta este livrat la usa clientului.

Pe langa serviciul de garantie extinsa pe care il ofera clientilor, acest magazin mai ofera un serviciu foarte apreciat de catre clienti. Este vorba despre serviciul Flash Deals. Prin intermediul acestui serviciu persoanele care aleg sa achizitioneze gadget-uri beneficiaza de reduceri substantiale pemtru a putea achizitiona gadget-ul dorit fara a fi necesara realizarea unui efort financiar considerabil.

In concluzie, garantia extinsa sau Flash Deals sunt doua servicii care daca sunt accesate ajuta la achizitionarea celor mai performante gadget-uri intr-un mod avantajos, contribuind in acelasi timp cu succes la utilizarea indelungata a acestora. Asadar, ambele servicii ofera beneficii importante ceea ce le face sa fie apreciate si recomandate de catre toti clientii care la un moment dat s-au bucurat de avantajele oferite de catre acestea.

Lecții karmice pentru fiecare zodie. Ce semne îți transmit astrele
Experiențele anilor anteriori vin ca lecții karmice pentru fiecare zodie. Acestea trebuie...
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022. Leii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022 spune că nativii din zodiac au parte de un început de...
Parteneri
Beneficiile consumului de gutui. De ce recomandă nutriționiștii să le incluzi în dieta ta
Catine.ro
Ultimele știri
x