Live acumSerial: Adela (r)
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Va asteptati ca iPhone 5S sa fie diferit de iPhone 5?

Urmatorul iPhone se va numi aproape sigur iPhone 5S, dupa spusele unui analist, si nu va integra schimbari estetice majore fata de actualul varf de gama.

Cea de a saptea generatie de iPhone este subiectul multor speculatii. Dupa ce al saselea iPhone a fost numit iPhone 5, urmatorul are mari sanse sa poarte denumirea de 5S. Aceasta este opinia lui Katy Huberty – analist la Morgan Stanley.

Huberty a afirmat, bazandu-se pe informatiile din piata si pe fluctuatiile din preturile actiunilor Apple inregistrate in ultimii ani, ca iPhone 5S va fi exact la fel la exterior cu un iPhone 5. Varful actiunilor Apple a fost inregistrat in luna martie a anului trecut, dupa o perioada mare de la lansarea iPhone-ului 4S. Dupa luna martie, actiunile au inceput sa scada, un potential motiv putand fi investitiile facute de Apple in pregatirea iPhone 5, intr-o perioada in care oamenii incepusera sa evite iPhone 4S in asteptarea noului model. Acest sistem a fost preluat ca o matrice de Katy Huberty si pe baza acesteia a estimat ca in 2013, Apple va lansa noul iPhone 5S. In ceea ce priveste desginul noului aparat, lipsa unor investitii semnificative inregistrate de Apple in ultima perioada, se traduce prin faptul ca viitorul iPhone nu va integra modificari majore fata de ceea ce avem deja pe piata. Ca si in cazul iPhone-ului 4S sau iPhone-ului 3GS, aceste diferente se asteapta sa fie in interiorul carcasei.

Citeste AICI continuarea articolului!

Recomandari