1. Aroma de piersica
Cantitati pentru o portie
1 cana de lapte degresat
1 cana cu bucati de piersici congelate si neindulcite
2 linguri de ulei de seminte organice de in presat la rece
Amestecati toate ingredientele, minus uleiul, pe care il adaugati la sfarsit, in paharul in care ati turnat toate ingredientele mixate la blender. Puteti sa decorati cu felii de piersica proaspata.
2. Infuzie de citrice
Cantitati pentru o portie
1 cana lapte degresat sau lapte de soia
1 iaurt de lamaie cu continut mic de grasime
1 portocala curatata si feliata
1 lingura ulei de seminte organice de in presat la rece
O mana de gheata
Ca si pana acum, puneti in blender toate ingredientele, fara ulei, insa, turnati in pahar ce obtineti si la sfarsit amestecati uleiul de in.
Valori nutritionale: 370 calorii
3. Un mar in fiecare zi
Cantitati pentru o portie
1 cana de lapte degresat sau lapte de soia
1 iaurt cu continut mic de grasime cu aroma de mar
1 lingura de condimente pentru placinta de mere (scortisoara)
1 mar de marime medie curatat de coaja si taiat cubulete
1 linguri unt de caju
1 mana de gheata
Amestecati toate ingredientele la blender si mixati bine. Turnati intr-un pahar si mancati cu lingura
Valori nutritionale: 388 calorii
4. Gustare cu ananas
Cantitati pentru o portie
1 cana de lapte degresat sau lapte de soia
4 linguri de bucatele de ananas din compot
1 lingura de ulei de seminte de in presat la rece
O mana de gheata
Puneti toate ingredientele la blender, dar nu uitati sa adaugati abia la sfarsit, in pahar direct, lingura de ulei. Amestecati din nou cu o lingura si apoi consumati.
5. Crema de capsuni
Cantitati pentru o portie
1 cana de lapte degresat sau lapte de soia
1 cana de capsuni congelate neindulcite
2 linguri de ulei de semitone de in presat la rece
Amestecati la blender totul minus uleiul, pe care il veti adauga la sfarsit, direct in pahar, apoi amestecati din nou usor cu o lingura.
Citeste si 5 gustari care te ajuta sa ai un abdomen plat (I)
FOTO: Hepta
Studiu: Stresul, principala cauza a albirii parului... In ce conditii e zaharul benefic pentru organism?...