Căutare Live

5 remedii pentru durerea de spate

Peste jumatate din populatia adulta a acuzat, macar o data in viata, o durere de spate. Aceasta afectiune ne poate face viata un calvar, daca nu o tratam adecvat. Iata 5 remedii pentru durerea de spate!

1. Masajul

Daca nu te mai lasa durerea de spate, roaga pe cineva sa iti faca un masaj cu uleiuri din plante. Miscarile trebuie sa fie usoare si circulare, astfel incat sa elimine tensiunea din muschi.

2. Indoaie genunchii

Ori de cate ori vrei sa ridici ceva, aminteste-ti sa indoi genunchii. Astfel, elimini presiunea care se lasa asupra coloanei vertebrale si vei reduce din dureri.

3. Pozitia dreapta

Daca ai dureri lombare puternice, evita sa stai in canapele. Trebuie sa alegi intotdeauna scaune ferme care iti permit sa stai cu spatele drept.

4. Perna ergonomica

Perna ergonomica te ajuta sa iti pastrezi coloana vertebrala dreapta si sa ai o pozitie corecta in timp ce dormi. Daca ai posibilitatea, este ideal sa folosesti si o saltea de pat de acelasi tip.

5. Braul speciala

Exista in farmacii un brau special pentru spate. Acesta iti corecteaza postura si diminueaza durerile.

FOTO: hepta.ro

Sase alimente esentiale pentru sanatatea ta in aceasta iarna... O noua maladie: somnambulism pe SMS...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri