- MAREA PREMIERĂ Te Cunosc de Undeva! Vezi ce surprize ți-am pregătit AZI de la ora 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Chefi la cuțite, sezonul 15 - din 10 martie, pe Antena 1 și în AntenaPLAY
Daca vreti sa evitati aparitia unor boli, precum cele de inima, dar si sa gatiti mancare cu gust, puteti sa urmati sfaturile pentru reducerea consumului de sare oferite de Woman's Day.
Inainte sa incepeti sa gatiti, trebuie sa puneti legumele conservate in apa pentru ca in acest fel sunt eliminate 40 de procente din sarea pe care o contin acestea.
Daca gatiti cu alimente deja sarate, precum baconul, nu trebuie sa mai adaugati sare in mancare. Cantitatea de sodiu din trei felii de bacon sau 50 de grame de branza echivaleaza cu un sfert de lingurita de sare.
In amestecurile de condimente care contin pudra de chili, gustul sarii este mascat, asa ca trebuie sa fiti atente la ce scrie pe eticheta.
Nu trebuie sa mai puneti sare in apa in care fierbeti pastele. Acest lucru se face pentru a da un gust mai bun pastelor, dar puteti sa faceti acest lucru intr-un mod mai sanatos, folosind mirodenii proaspete in sosul pe care il adaugati peste ele.
Dressingul de salata cumparat de la supermarket nu trebuie turnat pe portiile individuale. Trebuie sa il amestecati cu toata cantitatea de salata pe care o preparati pentru ca, altfel, este folosit in exces, iar sarea pe care o contine nu este sanatoasa.
Foto: uremicfrost.com
Masajele au efect analgezic... Patru motive pentru care nu dormi bine...