Antena Căutare

Apa de la robinet, pericol pentru femeile însărcinate! Copilul se poate naște cu malformații

Apă din comerţ îmbuteliată, sau apă de la robinet? Acesta este întrebarea la care românii, de cele mai multe ori, optează pentru prima variantă şi se pare că nu fac rău, mai ales dacă vorbim despre femeile însărcinate.

Apă din comerţ îmbuteliată, sau apă de la robinet? Acesta este întrebarea la care românii, de cele mai multe ori, optează pentru prima variantă şi se pare că nu fac rău, mai ales dacă vorbim despre femeile însărcinate.

Cercetătorii au descoperit că, în apa de la robinet, cantitatea de clor este atât de mare, încât copilul s-ar putea naşte cu probleme de sănătate. Astfel, se dublează riscul apariţiei unor afecțiuni la inima şi creierul fătului.

"Rezultatele studiului nu arata doar ca apa care conţine clor poate produce malformaţii, dar sugerează şi că expunerea la produsele cu clor poate fi responsabilă pentru anumite defecte", spune Jouni Jaakkola, autorul studiului.

E sezonul lor! Profită de URZICI şi slăbeşte până la opt kilograme într-o săptămână... La ce tipuri de cancer ești predispus, în funcție de vârstă. Copiii pot suferi de leucemie sau tumori cerebrale...
Zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Nativii din zodiac se vor...
Horoscopul zilei de 29 mai 2023. Scorpionii reușesc să-și crească veniturile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 mai 202 spune că nativii din zodia Scorpionului reușesc să-și crească...
Parteneri
7 tipuri de acizi pentru față. Cum îi integrezi în rutina de îngrijire
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x