Live acumFilm: Blonda de la drept
Prime Time 20:00Film: Parker

Bea în fiecare dimineață suc de rodii! Sănătate curată pentru organism

Unele fructe sunt pline de pline de vitamine și de minerale, incât sunt considerate adevărate medicamente naturale pentru organism. Sucul de rodie conține peste 100 de fitochi,icale, substațe importante pentru intervenirea cancerului. 

Unele fructe sunt pline de pline de vitamine și de minerale, incât sunt considerate adevărate medicamente naturale pentru organism. Sucul de rodie conține peste 100 de fitochi,icale, substațe importante pentru intervenirea cancerului.

Care sunt cele mai importante beneficii pentru sanatate ale sucului de rodii?

1. Reduce inflamatiile din corp - Datorită conținutului mare de antioxidanți, sucul de rodii este de mare ajutor pentru reducerea inflamațiilor din corp, responsabile cu o serie de boli. Știai sucul de rodii are de 3 ori mai mulți antioxidanți decât ceaiul verde?

2. Este bogat în vitamina C - Dacă bei suc de rodii nu trebuie îți faci zilnic pentru necesarul zilnic de vitamina C. Sucul dintr-o singură rodie conține mai mult de 40% din doză zilnică necesară pentru a avea o stare bună de sănătate și o imunitate de fier.

Bea în fiecare dimineață suc de rodii! Sănătate curată pentru organism

3. Îmbunătățește digestia - Deoarece ajută la reducerea inflamațiilor din corp, sucul de rodii este foarte bun pentru îmbunătățirea digestiei. El este recomandat persoanelor care suferă de boală Crohn, colita și diverse boli ale intestinelor.

4. Menține inima sănătoasă - Despre sucul de rodii se spune este cel mai bun medicament pentru inima. El protejează arterele, îmbunătățește circulația sângelui și scade nivelul de colesterol din organism.

Bea în fiecare dimineață suc de rodii! Sănătate curată pentru organism

5. Are proprietăți antivirale

Dacă te încearcă o răceală sau ai imunitatea scăzută, încearcă bei cât mai des suc de rodii. El conține vitaminele C și E, esențiale pentru o imunitate puternică.

Sursa, dietetik

Recomandari