- MAREA PREMIERĂ Chefi la cuțite! Show-ul se vede luni, marți și miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY!
- Începe "În direct cu România"! De la 17:00, Mihaela Tatu te provoacă la cele mai aprinse dezbateri, pe Antena 1 și în AntenaPLAY!
Sezonul rece se apropie, aşa că avem nevoie de mai multă protecţie împotriva răcelii şi a gripei. Ne vin în ajutor boabele de cătină, leacul minune pentru o imunitate de fier. Fructele mici şi portocalii ascund o explozie de vitamine şi antioxidanţi. Şi pot fi consumate în diverse forme. Siropul de cătină, de exemplu, este un adevărat deliciu.
Culese de la poalele Munţilor Apuseni, fructele de cătină sunt aduse la rang de medicament natural în acest restaurant din satul Colceşti. Un tânăr antreprenor face de ani buni sirop de cătină. O reţetă pe cât de simplă, pe atât de bogată în vitaminele care ne ţin departe de răceală.
O comoară descoperită de tot mai mulţi români. Doamna Lili Gherle din Caraş-Severin a aşteptat toamna pentru a se bucura de cătina proaspată.
În fiecare săptămână, prepară un suc din cătină. Fructele sunt zdrobite în blender, iar pasta obţinută e subţiată cu puţină apă.
Anul acesta, producătorii s-au bucurat de producţii record de cătină. În pieţe, fructele se vând cu aproximativ 20 de lei kilogramul.