Pe pariu că nu te-ai gândit niciodată la așa ceva! Ce se întâmplă dacă te dai pe piele și păr cu untură

 

 Untura este folosită pe vremuri pe post de ulei de gătit, mai ceva ca uleiul vegetal de floarea soarelui. Oamenii o foloseau în special în mediul rural, mai des în sezonul rece, când tăiau porcul de Crăciun.

Dar te-ai gândit vreodată că acest aliment are puteri vindecătoare? Ei bine, specialiștii susțin că untură are efecte miraculoase, mai ales în cazul copiilor, potrivit site-ului imaginea.info.

Untura este o grăsime de origine animală şi se obţine prin topirea de grăsime a porcilor. Acest aliment este cel mai utilizat pe scară largă în tratamentul de erupții cutanat. Erupția cutanată apare mai ales la copiii mici. Recomandat este să răspândiți untura pe zonă afectată.

Este important însă, ca utilizarea ei să se facă extrem de atent, pentru că produsul are un efect de încălzire. Evitați practicarea acestei metode în timpul verii, deoarece această poate duce la efecte negative asupra pielii copilului.

Borcan cu untură 

Nu trebuie să ignoraţi faptul că mulți oameni sunt alergici. Respectați zonele afectate de zi cu zi, în cazul în care folosiți puterea de vindecare a unturii.

Dacă suferiți de descuamarea pielii puteți profită de asemenea de untură, pentru că va puteți rezolva această problemă. Ungeți zona afectată, dar lăsați pielea să respire.

Untura face minuni şi în caz de psoriazis sau eczeme, folosiți aceeași metodă care s-a dovedit foarte utilă. Când suferiți de dureri articulare sau musculare severe, va puteți baza, de asemenea, pe medicina tradițională, frecând zona afectată cu untură. Efectul și puterea acesteia este utilă și în cazul bolilor precum: sciatică sau vene varicoase.

Dacă suferiți de degerături, este recomandat, de asemenea, răspândirea cu untură, deoarece este un produs care are capacitatea să încălzească zona afectată.

Este utilă și pentru frumusețe. Puteți unge pielea sau întregul corp cu untură, deoarece ea va dobândi strălucirea și catifelarea dorită. Acest produs poate fi folosit că o masca de păr, deoarece are puterea de a hrăni și înmuia firele în profunzime.

Sursă: antenastars.ro

FOTO CREDIT

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe