Ce se întâmplă în corpul tău după ce consumi OREZ! Vei uita instant de sarmale, ardei umpluți și pilaf!

În dieta românilor se găsește cel mai adesea și orezul, gătit sub formă de pilaf sau de simplă garnitură pentru alte mâncăruri. Totuși, puțini sunt ce care știu la ce pericole se expun!

În dieta românilor se găsește cel mai adesea și orezul, gătit sub formă de pilaf sau de simplă garnitură pentru alte mâncăruri. Totuși, puțini sunt ce care știu la ce pericole se expun!

La kilogram sau vărsat, cu bob lung sau rotund, orezul este acel aliment ce ocupă un loc important în bucătăria românească, fiind folosit mai ales la sarmale, ardei sau dovlecei umpluți, pilafuri și budinci.

Totuși, un studiu realizat recent a demonstrat că un consum frecvent de orez crește șansele de-a face diabet mai mult chiar și decât consumul de băuturi acidulate și dulci.

Ce se întâmplă în corpul tău după ce consumi OREZ! Vei uita instant de sarmale, ardei umpluți și pilaf!

Orezul conține o cantitate însemnată de amidon, element ce duce la creșterea nivelului de glicemie, lucru ce poate duce în timp la apariția diabetului.

Pentru popoarele asiatice unde orezul este consumat în mod regulat, riscul de-a face diabet este cu 11% mai crescut față de alte țări.

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Parteneri
Hummus cu usturoi copt. Un preparat gustos și cremos
Dacă adori rețeta clasică de hummus, din bucătăria orientală, nu ezita să încerci și varianta de hummus cu usturoi copt. Este un preparat gustos, cu o textură cremoasă și aromă subtilă de usturoi.
Catine.ro
Ultimele știri