Antena Căutare

Ce se întâmplă în corpul tău după ce consumi OREZ! Vei uita instant de sarmale, ardei umpluți și pilaf!

În dieta românilor se găsește cel mai adesea și orezul, gătit sub formă de pilaf sau de simplă garnitură pentru alte mâncăruri. Totuși, puțini sunt ce care știu la ce pericole se expun!

În dieta românilor se găsește cel mai adesea și orezul, gătit sub formă de pilaf sau de simplă garnitură pentru alte mâncăruri. Totuși, puțini sunt ce care știu la ce pericole se expun!

La kilogram sau vărsat, cu bob lung sau rotund, orezul este acel aliment ce ocupă un loc important în bucătăria românească, fiind folosit mai ales la sarmale, ardei sau dovlecei umpluți, pilafuri și budinci.

Totuși, un studiu realizat recent a demonstrat că un consum frecvent de orez crește șansele de-a face diabet mai mult chiar și decât consumul de băuturi acidulate și dulci.

Ce se întâmplă în corpul tău după ce consumi OREZ! Vei uita instant de sarmale, ardei umpluți și pilaf!

Articolul continuă după reclamă

Orezul conține o cantitate însemnată de amidon, element ce duce la creșterea nivelului de glicemie, lucru ce poate duce în timp la apariția diabetului.

Pentru popoarele asiatice unde orezul este consumat în mod regulat, riscul de-a face diabet este cu 11% mai crescut față de alte țări.

Tipuri de implant dentar si ce trebuie sa stii despre ele... DIETA CU IAURT. Ai nevoie de 3 zile să îți reglezi metabolismul...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Chef Samuel și Roxana Blenche, o nouă provocare în bucătărie! Ce rețete au de gătit pentru Valentin Sanfira
Chef Samuel și Roxana Blenche, o nouă provocare în bucătărie! Ce rețete au de gătit pentru Valentin Sanfira Sambata, 01.03.2025, 15:15
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x