Căutare Live

Cea mai eficientă cură nu ține cont de CE mănânci, ci de CUM mănânci! Cele mai frecvente obiceiuri care te îngrașă

Atunci când ne dorim să scapăm de câteva kilograme în plus sunt necesare câteva modificări în stilul de viaţă. Fie că este vorba despre ora la care luăm cina sau despre consumul anumitor alimente.

Atunci când ne dorim să scapăm de câteva kilograme în plus sunt necesare câteva modificări în stilul de viaţă. Fie că este vorba despre ora la care luăm cina sau despre consumul anumitor alimente.

Pentru a scăpa de kilogromele în plus nu este necesar să recurgeţi la diete drastice sau la antrenamente istovitoare. Trebuie doar să vă concentraţi atenţia pe obiceiurile pe care le-aţi adoptat şi care, de altfel, ar putea fi adevăratele motive al kilogramelor în plus. Nu dormiţi suficient! Lipsa somnului vă poate afecta metabolismul.

Nivelul de cortizon creşte, creează senzaţia de foame şi vă face să vă simţiţi mult mai obosit. Dacă mâncaţi prea mult la cină aveţi toate şansele să luaţi în greutate! De altfel, dacă în timpul cinei vă uitaţi la televizor atunci, cu siguranţă, veţi fi tentat să mâncaţi mai mult decât trebuie, iar digestia este încetinită pe mijlocul nopţii.

Trebuie să ştiţi că ultima masă se serveşte cu cel puţin două ore înainte de culcare. De asemenea, încercaţi să consumaţi alimente la cuptor, fierte sau făcute pe grătar. Bineînţeles, la desert, nici să nu vă gândiţi! Zahărul alb şi făina se transformă în celule adipoase, caloriile nu pot fi arse peste noapte aşa că se vor depune acolo unde nu-şi doreşte nicio reprezentantă a sexului frumos: pe coapse şi pe abdomen.

Dacă aveţi obiceiul de a butona telefonul înainte de culcare, vă recomand să renunţaţi la el. Lumina albastră emisă de telefon afectează sănătatea şi somnul aşa că indicat este să citiţi o carte, o revistă sau să ascultaţi muzică relaxantă

Foto. O femeie a vrut să slăbească şi a ţinut dieta asta. Cum arată după ce a mâncat timp de un an de zile doar banane... Procedură medicală complexă, realizată pentru prima oară în România...
Ultimele știri