Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Cum alegem un vin bun pentru masa de Revelion. Remedii eficiente pentru mahmureala de a doua zi

Sfat de sănătate. Nimeni nu refuză un vin bun pentru masa de Revelion, dar ce ne facem după? Remedii eficiente pentru mahmureala de a doua zi, da, există!

Iată 9 remedii care te vor scapa de mahmureală!

1. Bananele - conţin potasiul pe care îl pierzi din cauza stării de ebrietate. Mănâncă două banane şi te vei revigora!

2. Ghimbirul - este un vechi remediu împotriva stărilor de greaţă şi a ameţelilor. Îl poţi consumă sub formă de ceai sau suc natural.

3. Mierea - îţi va echilibra necesarul de zahăr din organism pe care îl piezi din cauza consumului de alcool. Este ideal să o consumi cu apă fiartă şi puţină lămâie.

4. Supă - când eşti mahmur, nu îţi doreşti să mănânci nimic. Totuşi, este important să te hrăneşti. Poţi începe cu o supă uşoară de legume. Această conţine vitamine extrem de necesare organismului.

5. Băuturile hidratante - sunt special concepute pentru sportivi şi îţi asigura un necesarul de glucoză şi electroliţi. Le poţi consumă pentru a evita deshidratarea.

6. Gheaţă - este ideală pentru durerile de cap. Pune gheaţă într-o pungă, infasoar-o într-un prosop şi aplic-o pe frunte.

7. Sucul natural - de portocale sau de grapefruit îţi oferă vitaminele necesare şi este un bun energizante. Dacă ai probleme cu stomacul, alege un suc de mere.

Recomandari