Curele de miere cu scorțișoară chiar funcționează. Totul despre dieta delicioasă care te ajută să slăbești

 

Dieta cu miere și scorțișoară poate face adevărate minuni cu silueta ta, doar dacă respecți cu strictețe anumite reguli privind alimentația. Cele două mari folosințe pentru miere și scorțișoară sunt acelea că sporesc abilitatea de a pierde în greutate, însă curele trebuie să fie însoțite și de alte alimente stabilite în funcție de organismul fiecăruia, sub supravegherea atentă a unui specialist.

Potrivit secretele.com, consumul regulat de miere cu scorțișoară, atunci când este combinat cu o dietă sănătoasă și cu un nivel de activitate moderată, poate preveni bolile de inima.

Bea miere cu scorțișoară în apă călduță pentru a-ți curată vezica urinară și a o ține departe de infecții. Consumul regulat al acestei băuturi te poate scuti, iar în unele cazuri vindecă complet, de durerile artritei.

Aceasta băutură, de asemenea, întărește sistemul imunitar, ajută la îndepărtarea răcelilor, precum și unele virusuri. Aplică o pastă din miere și scorțișoară la gingiile infectate și poate opri durerea și sângerarea, precum și dezvoltarea infecției.

Atunci când sunt consumate împreună, mierea cu scorțișoară poate ușura digestia.

Consumate pe stomacul gol dimineat, pot preveni apariția răcelilor și îți dau un impuls de energie.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI