Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Animatie: O poveste incalcita

Dieta cu pufuleți: cel mai ieftin regim! Cu un sac de pufuleți, circa 20 de lei, ajungi ca biscuitele în dungă!

Unele dintre noi ar face orice numai să scape de kilogramele în plus. Existe nenumărate diete, care promit să ne scape de kilogramele nedorite, însă DIETA CU PUFULEȚI chiar e unică: eficientă, ieftină și ușor de ținut!

Unele dintre noi ar face orice numai să scape de kilogramele în plus. Existe nenumărate diete, care promit să ne scape de kilogramele nedorite, însă DIETA CU PUFULEȚI chiar e unică: eficientă, ieftină și ușor de ținut!

DIETA MILITARĂ: ţine TREI zile şi te ajută să slăbeşti 15 kilograme. Da, nu degeaba i se spune „DIETA LENEȘILOR”, are efect cât zece regimuri!

Dieta pe bază de pufuleți

Dimineața: este obligatoriu să bei o cană de ceai de păpădie, anghinare, mentă sau din frunze de dud ori urzici, dar și ceai negru sau verde.

În fiecare dimineață alege să consumi un alt ceai. De exemplu, dacă într-o dimineață ai savurat un ceai de păpădie, în dimineața următoare bea de anghinare. Și tot așa.

Toate aceste ceaiuri dizolvă grăsimile și vor contribui și ele la recuperarea siluetei tale. Mănâncă jumătate de pungă de pufuleți.

Iaurt, legume, fructe, carne și pufuleți

Gustare: 100 -120 de grame de iaurt și vreo două mâini cu pufuleți

Prânz: 100 de grame de legume și 100 de grame de carne. Acestea trebuie musai preparate la aburi, cuptor sau fierte.

Gustare: Un fruct la alegere dintre acestea: măr, pară, portocală, grepfrut, clementină.

Mănâcă și pufuleți (vreo două mâini).

Cafeaua nu este permisă

Seara: O salată (la alegere, dar care să nu depășească 200 de grame). Bea și o cană de ceai (la fel cu cel pe care l-ai băut dimineață) și mănâncă o mână de pufuleți.

Este indicat ca acest regim să nu fie ținut mai mult de patru săptămâni. Nu aveți voie să beți cafea în această perioadă sau să optați pentru alte alimente decât cele indicate în acestă cură de slăbire. Ceaiul se bea întotdeauna neîndulcit.

Recomandari