Căutare Live

Dieta Fricker - slabesti incet, dar sanatos!

Creata de doctorul Fricker, dieta incepe cu o faza de slabire rapida, care dureaza cel mult opt saptamani, timp in care se pierd rapid kilogramele, dupa care urmeaza faza a doua, mai moderata, menita sa stabilizeze greutatea.

Prima faza

Micul dejun: o ceasca de ceai sau de cafea, 3-4 portii de lactate, un fruct;

Pranz si cina: salata sau supa de legume, peste sau carne de pui in orice cantitate doresti, o portie de lactate, un fruct, salata de legume in orice cantitate cu o lingura de ulei de masline.

Meniu pentru a doua faza - moderata

Micul dejun: o ceasca de cafea sau de ceai, paine prajita integrala sau neagra, o portie de lactate, un fruct proaspat;

Pranz: o salata sau un bol cu supa de legume, peste sau carne de pui in orice cantitate doresti, legume in orice cantitate cu o lingura de ulei de masline, o portie de lactate, un fruct proaspat;

Cina: salata sau un bol de supa de legume, carne slaba in orice cantitate, o portie de cereale integrale, legume in cantitate cel putin egala cu portia de cereale, amestecate cu o lingura de ulei de masline, o portie de lactate, un fruct proaspat.

Exemplu de meniu zilnic

Micul dejun: 200 de grame de branza cu procent mic de grasime; un pahar de 150 de grame de iaurt natural degresat; un fruct

Pranz si cina: antreu - 200 de grame de salata sau de supa degresata de legume. Felul principal - 200 de grame de peste la gratar sau la cuptor sau 150 de grame de carne slaba de pui sau de vita sau patru oua fierte, alaturi de cel putin 200 de grame de legume amestecate cu o lingura de ulei de masline; un iaurt natural degresat sau un fruct proaspat.

Foto: ficcionbreve.com

Cafeaua de la fast-food contine mai multe calorii decat un hamburger... Atentie! Luna cadourilor nu ne fereste de E-uri!...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri