Antena Căutare

GRĂTARUL este mai PERICULOS decât FUMATUL! Motivul te va LĂSA MASCĂ!

Puțini sunt cei care știu că grătarul se poate dovedi mai nesănătos decât fumatul, motiv pentru care specialiștii atrag atenția asupra detaliilor care ne pun în pericol sănătatea.

Puțini sunt cei care știu că grătarul se poate dovedi mai nesănătos decât fumatul, motiv pentru care specialiștii atrag atenția asupra detaliilor care ne pun în pericol sănătatea.

Un studiu realizat recent a demonstrat faptul că grătarul cu aburi ce se pune pe flacăra de la aragaz este deosebit de periculos pentru sănătate. Tigăile magice în care se pune apă și apoi se lasă carnea sau legumele la făcut nu sunt recomandate de medici. Potrivit acestora, acest mod de-a găti carnea sau legumele este mai nociv decât consumul de alcool sau de tutun.

Mai mult decât atât, specialiștii spun că nu este bine să gătim carnea direct pe grătarul cu foc, căci fumul ajunge pe alimente și formează o crustă extrem de toxică pentru organism, mai nocivă chiar și decât fumul de țigară.

Nu poți MIROSI aceste LUCRURI? Atunci ȚI SE APROPIE SFÂRȘITUL! Testul INCREDIBIL ce îți spune DACĂ MORI în URMĂTORII 5 A... Aliment INTERZIS! Folosești zilnic la GĂTIT, dar nu știi ce PERICOL ascunde!...
Legume bogate în fibre pe care e indicat să le consumi, potrivit specialiștilor
Consumul de legume aduce o mulțime de beneficii pentru sănătate. De asemenea, poate fi o...
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x