Căutare Live

Metoda simplă și eficientă ce te ajută să combați insomnia! Cum să tratezi problemele cu somnul folosind o tehnică militară! Încearcă asta și vei adormi instant!

Dacă te confrunți cu probleme ale somnului și nu mai știi ce să faci ca să dormi, îți propunem să încerci o tehnică militară, care te va ajuta să adormi în doar două minute. 

Dacă te confrunți cu probleme ale somnului și nu mai știi ce să faci ca să dormi, îți propunem să încerci o tehnică militară, care te va ajuta să adormi în doar două minute.

Să combați insomnia nu e imposibil. Trebuie doar să folosești această metodă eficientă, care a dat rezultate, conform specialiștilor, în 90 la sută dintre cazuri.

Liderii militari au adus această metodă în atenția soldaților atunci când au constatat că aceștia erau incapabili să-și îndeplinească sarcinile din cauza stresului și din cauza lipsei de somn. Astfel, aceștia le-au propus această tehnică ce s-a dovedit eficientă și constă în:

  • primul pas - relaxează-ți mușchii feței, inclusiv limba, maxilarul și mușchii feței, precum și zonele din jurul ochilor.
  • pasul doi - lasă-ți umerii cât de jos poți pentru ca ei să se relaxeze
  • pasul trei - expiră pentru a-ți relaxa pieptul, iar mai apoi relaxează-ți picioarele .
  • pasul patru - după zece secunde de relaxare adâncă, următorul pas este să-ți relaxezi mintea. Privește intens o imagine ce te ajută să-ți inducă o stare bună ori pur și simplu ascultă muzică liniștitoare.
4 afecțiuni ale pielii care pot apărea în timpul verii... Semnele MORȚII! Ce se întâmplă cu puțin timp înainte ca o persoană să-și dea duhul!...
Parteneri
Haine care avantajează minionele. Ce să porți ca să pari mai înaltă
Nu este nimic greșit să fii minionă. E important să apreciem fiecare femeie în parte și suntem de acord cu asumarea și pozitivitatea corpului. E foarte important să te iubești așa cum ești. Dar suntem diferite și dacă nu ai înălțimea dorită, iată o listă cu haine care avantajează minionele.
Catine.ro
Ultimele știri