Căutare Live

Patru alimente CONTRA febrei musculare

Exercitiile fizice va ajuta sa scapati de kilogramele in plus, dar provoaca si neplaceri deoarece uneori faceti febra musculara.

Cand va confruntati cu aceasta problema, puteti sa o tratati in mod natural, consumand cateva alimente recomandate de Huffington Post.

Afine. Cercetatorii neozeelandezi au descoperit ca antioxidantii din afine ajuta la indepartarea durerilor musculare. Acesti antioxidanti elimina radicalii liberi in exces care sunt produsi de organism in timpul exercitiilor fizice.

Cirese si rodii. In urma unui studiu realizat in Marea Britanie s-a constatat ca persoanele care consuma suc de cirese de doua ori pe zi isi revin mai repede dupa ce fac miscare. Ciresele au proprietati antiinflamatorii si antioxidante, datorita carora au acelasi efect ca si medicamentele care contin ibuprofen si lupta importiva durerii.

Ghimbir. Si ghimbirul este bogat in compusi cu efect antiinflamator, cu ajutorul carora sunt eliminate durerile provocate de febra musculara. Intr-un studiu recent, persoanele care au luat zilnic pastile cu ghimbir timp de 11 zile au inregistrat o durere cu 25% mai redusa dupa ce au facut efort fizic decat cei care nu au luat aceste medicamente.

Foto: hepta.ro

Cum sa fii in forma si dupa 40 de ani... ATENTIE! Sucurile dietetice INGRASA!...
Ultimele știri