Patru feluri de a te mentine in forma la birou

Statul pe scaun in timpul celor opt ore petrecute la serviciu afecteaza starea de sanatate.

Obezitatea si bolile de inima sunt doar doua dintre efectele negative ale lipsei de miscare, relateaza Huffington Post. Pentru a evita aparitia acestora exista cateva metode prin care poti fi activa chiar si la birou.

Corecteaza-ti postura. Felul in care stai la birou poate provoca dureri de cap si tendinite, inflamatii ale tendoanelor. Trebuie sa te asiguri ca biroul este la un nivel care iti permite sa tii antebratele perfect orizontale. Ecranul calculatorului trebuie sa fie la nivelul ochilor, pentru a putea tine gatul drept. De asemenea, genunchii si soldurile trebuie sa fie indoite la 90 de grade.

Mergi pe scari. Daca urci scarile de cateva ori pe zi, poti sa arzi caloriile in plus si sa iti mentii si conditia fizica.

Nu mai trimite e-mail-uri, ci mergi la persoana cu care vrei sa discuti. Orice moment de miscare este binevenit, asa ca este recomandat sa te duci in biroul colegilor cu care discuti, nu sa comunicati pe internet.

Fa exercitii pe scaun. Sedentarismul poate fi combatut si prin cateva miscari simple pe care poti sa le faci stand la birou. Poti sa ridici mainile si sa te intinzi sau sa iti rotesti capul de la un umar la altul.

Foto: hepta.ro

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri