Pentru un BRONZ perfect facem orice! Nu ai să mai mergi NICIODATĂ la SOLAR după ce afli asta!

Pentru bronzul perfect, multe tinere îşi pun sănătatea în pericol. Aleargă la solar şi ignoră toate sfaturile medicilor. E drept, şi angajaţii saloanelor de bronzat artificial le dau o mână de ajutor. Satisfac orice. dorinţă, oricât de periculoasă s-ar dovedi. Statisticile arată că, anual, în România se înregistrează în jur de 50 mii de cazuri noi de cancer de piele.

Pentru bronzul perfect, multe tinere îşi pun sănătatea în pericol. Aleargă la solar şi ignoră toate sfaturile medicilor. E drept, şi angajaţii saloanelor de bronzat artificial le dau o mână de ajutor. Satisfac orice. dorinţă, oricât de periculoasă s-ar dovedi.

Statisticile arată că, anual, în România se înregistrează în jur de 50 mii de cazuri noi de cancer de piele. Joaca de-a minutele vine la pachet cu o mulţime de probleme, dar pentru prea puţini contează. Bronzul pe repede înainte e mai presus ca sănătatea.

Doar 10 minute de solar înseamnă o expunere de o zi la plajă. La ce ne expunem: la modificări cutranate pe termen lung. Pielea arsă de lumină, îmbătrâneşte rapid, se ridează, vinişoarele se dilată. Există, desigur, riscul cancerului de piele, care nu poate fi ignorat.

În România se înregistrează, anual, aproximativ 50 de mii de noi cazuri de cancer de piele. La solar, însă, nimeni nu te avertizează, ci doar te convinge că nimic nu ţi se poate întâmpla.

Mai grav este în ultimii ani a crescut semnificativ numărul cancerului de piele la persoanele sub 30 de ani. Rata de supravieţuite în cazul melanomului malign este de 5 ani.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri