Căutare Live

Plansul este benefic pentru sanatate

Plansul este vazut uneori ca o dovada de slabiciune si multora dintre noi ne este teama sa ne manifestam astfel emotiile.

In ciuda faptului ca plansul are o conotatie negativa in majoritatea culturilor, acesta are efecte pozitive asupra sanatatii, relateaza Huffington Post.

Lacrimile sunt bune pentru sanatatea emotionala si cea fizica. Medicii cred ca este posibil ca plansul sa fie o modalitate de a elimina compusii chimici negativi din organism.

Plansul reduce stresul. Unul dintre motivele pentru care ne simtim mai bine dupa ce plangem este acela ca aceasta actiune elimina din corp substantele legate de stres.

Cand plangem, lasam garda jos si relationam cu ceilalti intr-un fel mai sincer. Uneori, lacrimile pot schimba complet perspectiva unei persoane asupra alteia, care devine, astfel, mai umana. Plansul darama barierele emotionale si mentale dintre oameni, pe care ii aduce mai aproape unii de altii.

Foto: hepta.ro

Hula Hoop si trambulina, alternativa distractiva la antrenamentele cardio... Cinci alimente pe care nu trebuie sa le consumi...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri