Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Scapă de kilogramele în plus în doar o LUNĂ! Cum se prepară băutura miraculoasă ce te ajută să topești grăsimea de pe abdomen

A mai rămas foarte puțin timp până când va sosi vara, așa că dacă vrei să fii într-o formă maximă și să ai o siluetă de invidiat, e musai să începi să urmezi un regim strict, care să tea jute să scapi de kilogramele în plus.

A mai rămas foarte puțin timp până când va sosi vara, așa că dacă vrei să fii într-o formă maximă și să ai o siluetă de invidiat, e musai să începi să urmezi un regim strict, care să te ajute să scapi de kilogramele în plus.

Ca să ai o siluetă de invidiat nu trebuie să te înfometezi, ci trebuie să optezi pentru regimul recomandat de Liz Vaccariello, editor al revistei ”Prevention”. Astfel, aceasta recomandă dieta mediteraneeană, ce conține cereale integrale, fructe, legume, fasole și nuci, dar și o băutură miraculoasă, Sassy Water, ce este recomandată în primele patru zile de dietă, când sunt recomandate a fi consumate doar 1400 de calorii.

Ca să prepari această băutură ce topește grăsimea ai nevoie de doi litri de apă, o lingură de ghimbir ras, un castravete mediu, decojit și tăiat mărunt în prealabil, o lămâie tăiată felii și 12 frunze de mentă. Se amestecă toate ingredientele, se lasă la macerat pe timpul nopții și se servește în următoarea zi.

Recomandari