Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Te dor mâinile? Organismul îți transmite cel mai important mesaj

Mâinile, mai exact membrele superioare, cum sunt ele denumite în tratatele de medicină, sunt organe ale corpului care ne ajută să atingem, să strângem, să luăm.

Te dor mâinile? Organismul ți-ar putea transmite un mesaj important.

Mâinile, mai exact membrele superioare, cum sunt ele denumite în tratatele de medicină, sunt organe ale corpului care ne ajută să atingem, să strângem, să luăm. De asemenea, ne ajută să aruncăm, să înconjurăm, chiar să sufocăm sau să îngrădim.

Mâinile sunt, deci, sunt organe de acţiune, care permit mişcarea şi acţiunea. Când vorbim de acţiune, ne referim, desigur şi la dominare, la putere, la capacitatea de A PUTEA.

Ce înseamnă dacă ne dor mâinile

De fiecare dată când avem tensiuni sau chiar dureri în acesta parte a corpului, acestea sunt, de fapt, nişte avertizări în legătură cu dorinţa, voinţa, teama sau incapacitatea noastră de a acţiona sau neputinţa noastră în a schimba fiinţele de lângă noi.

Reacţia noastră devine o tensiune sau o durere pe care le resimţim ca pe un semnal de alarmă. Mesajul este că ne aflăm în faţa unei situaţii în care suntem neputincioşi sau chiar dacă am încercat deja, nu am reuşit să o scoatem la capăt aşa cum ne-am fi dorit.

Braţele ne pot ajuta, de asemenea, să înţelegem unde ne situăm noi pe linia posesiunilor

Suntem oare capabili să dăruim? Am înţeles că, uneori, trebuie să lăsăm deoparte orgoliul şi să învăţăm să mai şi primim ce vine de la alţii: pot fi cadouri, bani, sfaturi, idei etc. Depinde doar de noi cum privim lucrurile.

Concluzie: fiecare organ al corpului nostru are un anumit rol, important şi unic, despre care nu putem decât să încercăm să îl înţelegem. Orice tensiune care apare într-o anumită parte a corpului, ne „vorbeşte” despre o disfuncţie, de regulă, generată chiar de noi, prin comportament, gânduri şi vorbe spuse la întâmplare.

Recomandari