Antena Căutare

Transformare spectaculoasă! A slăbit 82 de kilograme după ce a scos din alimentație un singur aliment

Obezitatea este o problemă reală la nivel global însă, departe de a fi o boală, aceasta apare adesea din pricina alimentației nesănătoase.

Obezitatea este o problemă reală la nivel global însă, departe de a fi o boală, aceasta apare adesea din pricina alimentației nesănătoase.

Mâncăruri de tip fast-food, dulciuri în exces, viață sedentară dar și... băuturi acidulate, toate laolaltă duc la greșterea în greutate.

Un caz elocvent vine din Scoția. Henry are 39 de ani și până nu demult, nu trecea zi fără să consume cele enumerate mai sus. Ajunsese să cântărească 172 de kilograme și măsura 142 de centimetri în jurul taliei. Problemele de mobilitate l-au determinat să spună stop!

Site-ul secretele.com scrie că prima decizie a fost aceea de a renunța la cola, hotărâre ce i-a schimbat viața. Potrivit relatarilor sale, în care recunoaște că devenise dependent de aceasta bautură dulce, scoaterea ei din alimentație a fost o sarcină foarte dificilă. Însă a izbăvit! A renunțat și la alimentația de tip fast-food, iar astfel a reușit să slăbească 82 de kilograme în aproximativ un an de zile.

Imaginile făcute publice sunt de-a dreptul grăitoare...

Efectul e uimitor! Fă-ți o mască naturală pentru un ten elastic și cu mai puține riduri, din ingrediente pe care le ai î... Semnificații INTERESANTE! Descoperă personalitatea după forma degetelor de la picioare...
Top 5 cele mai frumoase locuri din Europa în 2023. Ce să vizitezi anul acesta
Este perioada ideală pentru a-ți pune la punct planurile pentru următoarea vacanță. Noi...
Horoscopul zilei de 27 martie 2023. Gemenii sunt cu capul în nori. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 martie 2023 aduce schimbări în viețile celor mai mulți antivi din...
Parteneri
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x