Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

Aceste 3 zodii au cel mai mare NOROC săptămâna aceasta! Vor fi invidiate de toți prietenii. Fecioarele vor avea parte de o surpriză total neașteptată

Cele mai norocoase zodii din aceasta saptamana

În această perioadă soarele intră în zodia Scorpion. Acest fenomen semnifică faptul că în această săptămână vor avea loc mai multe schimbări radicale în viața anumitor oameni. Toată lumea primește vești bune, însă doar trei zodii vor străluci pe toate planurile în această săptămână!

Fecioarele care sunt căsătorite vor avea parte de o perioadă extreme de bună. Ele vor primi mai multe dovezi de iubire, se vor împăca cu soții sau partenerii lor. Ba chiar acestea vor avea parte de câteva nopți pline de romantism. La locul de muncă vor primi o ofertă extreme de avantajoasă, de nerefuzat! Mare atenție cu cercul de prieteni! Te pot surprinde într-un mod plăcut, chiar atunci când te aștepți mai puțin. Cine se află în preajma unei fecioare, va fi molipsit cu extreme de multă energie și bună dispoziție.

Se știe că cei cu nativul în zodia Scorpion sunt foarte norocoși. Ei bine, săptămâna aceasta, bucurați-vă din plin!

Zilele acestea vă cresc șansele de succes, veți demara noi proiecte și veți lua decizii importante pentru cariera voastră. Nici în viața personală nu stați rău! Persoanele aflate într-o relație sunt pe cale să își pună pirostriile, iar cei singuri au toate șansele să își găsească marea dragoste.

Persoanele născute în zodia Săgetător vor fi extreme de joviale și vesele. Vor deborda de fericire și îi vor binedispune și pe cei din jurul lor. După lungi căutări, își vor găsi locuința mult visată și vor reuși să încheie un contract care le va aduce multe beneficii financiare. Persoanele cu care s-au aflat în conflict sau cu care au păstrat o distanță în ultima vreme, vor reveni în viața lor, oferindu-le liniștea care le-a lipsit în ultima perioadă. Săgetătorului îi place să aibă bani suficienți, încât să nu ducă grija zilei de mâine, iar din fericire pentru acesta, situația financiară se va limpezi în favorea lui! Vor apărea noi oportunități cu care nu le va da cu piciorul.

Recomandari