Live acumFilm: Jaf in stil italian
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Cei mai buni soți, în funcție de zodie. Ei sunt bărbații care știu să aibă căsnicii cu adevărat fericite

Cei mai buni soți, în funcție de zodie. Indiferent de zodia în care este născut, fiecare bărbat ar putea fi soțul ideal pentru femeia potrivită. Însă, conform zodiacului, unii nativi tind să fie mai pricepuți în a avea căsnicii fericite.

Cei mai buni soți, în funcție de zodie. Indiferent de zodia în care este născut, fiecare bărbat ar putea fi soțul ideal pentru femeia potrivită. Însă, conform zodiacului, unii nativi tind să fie mai pricepuți în a avea căsnicii fericite.

Top șase cei mai buni soți, în funcție de zodie:

1. Taur

Bărbații Taur sunt fideli și iubesc stabilitatea. Aceștia se numără printre cei mai buni soți din zodiac, deoarece nu vor altceva decât să trăiască ca parteneri loiali alături de femeile pe care le aleg pentru ei. Nativii zodiei Taur obișnuiesc să își prețuiască și să își răsfețe partenerele.

2. Săgetător

Extrem de romantici, soții Săgetători se pot da peste cap doar ca să își facă fericite partenerele. Nativii zodiei Săgetător sunt loiali și răbdători în căsnicie, deși au tendința să fie geloși. Pentru ei, căsnicia este despre o legătură spirituală de neînlocuit.

3. Pești

Bărbații Pești își iau rolul de soți foarte în serios. Aceștia iubesc să le ofere flori partenerelor lor, să le gătească, precum și să le ofere partide de amor memorabile. Uneori puțin prea sensibili, partenerele bărbaților Pești pot fi nevoite, din când în când, să le mai amintească acestora să se relaxeze și să vadă partea bună a lucrurilor.

4. Capricorn

Soții Capricorn sunt parcă special construiți ca să aibă grijă de partenerele lor, atât în sensul romantic, cât și financiar. Ei au ochi doar pentru partenerele lor. Certurile în căsniciile Capricornilor sunt de obicei legate de bani, dar acestea nu sunt atât de intense încât să îi facă pe acești nativi să nu își merite locul între cei mai buni soți din zodiac.

5. Leu

Leii și-au câștigat locul între cei mai buni soți din zodiac datorită simțului umorului care îi caracterizează. Partenerele lor au cu siguranță zâmbetul pe buze datorită lor. În plus, Leii sunt extrem de loiali și își obișnuiesc să își susțină soțiile. Însă, acestea trebuie să țină pasul cu ei, deoarece acești nativi tind să aibă pretenții și standarde înalte.

Recomandari