Cum afectează luna plină din decembrie fiecare zodie în parte. Cine ar trebui să aibă grijă și ce semn primește vești bune

Ultima lună plină din acest an va aduce speranță pentru multe zodii, în timp ce pentru altele vor apărea lucruri neașteptate.

Cum afectează luna plină din decembrie fiecare zodie în parte. Cine ar trebui să aibă grijă și ce semn primește vești bune

profimedia

După un an haotic din toate punctele de vedere, dar și din punct de vedere astrologic, luna plină din decembrie aduce speranță. Ultima eclipsă de sezon a adus schimbări intense și revelații și, prin urmare, luna plină e un reminder bun pentru a ne aminti că trebuie să punem în ordine prioritățile.

Luna plină se află în Rac și asta duce la construirea relațiilor emoționale solide, dezvoltând un spațiu ideal pentru sentimentele noastre. De asemenea, noua schimbare în plan astrologic ne inspiră să ne înconjurăm cu lucrurile și oamenii care ne fac să ne simțim în siguranță.

Berbec

Tot ce vrei să faci acum este să îți petreci timpul înăuntru, la căldură și confort. Este important pentru tine să petreci timp de calitate cu tine însăți, acasă. Luna plină te va îndemna să ai mai multă grijă de tine însăți și să te pui pe primul plan.

Taur

De vreme ce ești genul pragmatic, anul acesta a părut unul extrem de dificil pentru tine și ai avut mai mult de furcă cu sentimentele tale decât în mod obișnuit. Dacă vei împărtăși tot ceea ce simți cu cei din jur, această experiență te va ajuta. Tot ce trebuie să faci este să te descarci și astfel îi îndemna și pe cei din jur să fie mai vulnerabili.

Gemeni

A fost un an lung și haotic și cel mai bun mod de a profita de acest sfârșit de an este să te concentrezi mai mult pe tine. Răsfață-te cu mâncare bună, o baie cu spumă și cumpără-ți ceva ce ți-ar plăcea să ai în sfârșit.

Rac

Ești mereu gata să le oferi tot ce ai celor din jur, dar luna plină te îndeamnă să ai mai multă grijă de tine însăți. Fă-ți timp și pentru tine și află care sunt dorințele tale, în loc să le satisfaci mereu pe cele ale celor din jur. Și tu contezi la fel de mult, așa că este indicat să te ocupi mai mult de tine.

Leu

Este timpul să te conectezi cu sentimentele tale din subconștient, iar cel mai bun mod prin care poți face asta este să petreci timp cu tine, în liniște. În acest fel, îi vei oferi răgaz minții tale să proceseze sentimentele tale cu privire la acest an tumultos. Acest lucru te va ghida către vindecarea pe care ai tot amânat-o.

Fecioară

Luna nouă îți remintește că poți să îți atingi scopurile, îndeplinindu-ți dorințele. Înconjoară-te cu energia de care ai nevoie, petrecând mai mult timp cu prietenii și membrii familiei în timp ce îți stabilești prioritățile pentru anul viitor.

Balanță

Luna plină va duce schimbări în ceea ce privește cariera ta. Acesta este un moment prielnic pentru a te bucura de tot ceea ce ai reușit să faci anul acesta. Este minunat să te poți concentra asupra carierei tale pentru anul ce bate la ușă. Cu toate acestea, luna plină îți va aminti să te conectezi cu trecutul și să devii recunoscător pentru tot ce ai realizat în acest an. Fii mândru de toate realizările tale și lasă mândria să te motiveze pentru noi realizări la anul.

Scorpion

Luna plină te va ajuta să procesezi emoțiile simțite în acest an. Chiar dacă nu îți place să arăți asta, ești o fire sensibilă, iar luna plină te va ajuta să îți ajustezi sistemul de valori și credințe și să înțelegi noi lucruri. Trebuie să ai curaj să ieși din zona ta de confort.

Săgetător

În timpul lunii pline vei afla care sunt dorințele tale și îți evalua limitele pe care le-ai impus celor din jur. În noul an, vei renunța la obiceiurile proaste, vei elimina lucrurile toxice din viața ta și vei scoate la iveală secrete ce le-ai ținut ascuns mult timp.

Capricorn

Luna plină îți va lumina viața amoroasă. Prin urmare, pregătește-te să rezolvi problemele din relația ta de cuplu. Vei reuși să vezi ce trebuie îmbunătățit. Este timpul să îți exprimi liber sentimentele și astfel legătura ta cu persoana iubită va deveni mai puternică.

Vărsător

Pe măsură ce te apropii de noul an, te vei concentra mai mult pe atingerea stării de bine și vei prioritiza sănătatea ta fizică, mentală și spirituală. Folosește-te de energia pe care ți-o oferă luna plină pentru a-ți reorienta energia. În timp ce vei aprecia mai mult că ai de lucru, este important să te și odihnești, în egală măsură.

Pești

Așteaptă-te la o explozie de energie ce va veni o dată cu luna plină. Așă că este timpul să îți dezvolți mai mult latura artistică. Toată această energie va lumina chiar și viața ta amoroasă.

Ultimele știri